Léandre Lagerweij

Behalve met het personen- en familierecht (echtscheiding, mediation, alimentatie, omgangsregelingen, naamswijziging e.d.) houdt Léandre Lagerweij zich ook bezig met strafrecht, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, insolventierecht, WSNP en verbintenissenrecht. Léandre Lagerweij is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), de Mediatorsfederatie Nederland (MFN) en de Haagse vereniging voor Jeugdrecht.
lagerweij@advocatendelft.nl

Hans van Zundert

Hans van Zundert is gespecialiseerd in asielrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Hans van Zundert heeft bijzondere aandacht voor de Iraanse gemeenschap in Nederland. Zijn secretaresse kan klanten te woord staan in Farsi. Hans van Zundert is lid van de Vereniging Advocaten van Psychiatrische Patiënten en van de Werkgroep Rechtsbijstand Vluchtelingen van VluchtelingenWerk Nederland
zundert@advocatendelft.nl

Marina Schmidt

Met haar achtergrond als sociaal raadsvrouw en jurist bij het Buro voor Rechtshulp richt Marina Schmidt zich nadrukkelijk op mensen met een laag inkomen. Zij is gespecialiseerd in bijstandszaken, personen- en familierecht, jeugdrecht, arbeidsrecht en uitkeringen.
schmidt@advocatendelft.nl

Hans Koster

Hans Koster is lange tijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven en het openbaar bestuur. Vervolgens is hij wethouder geworden en heeft zich aansluitend daarop gevestigd als advocaat. Hans Koster richt zich op het personen- en familierecht, strafrecht, jeugdrecht (ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen), arbeidsrecht en verbintenissenrecht.
koster@advocatendelft.nl

Willem van der Voet

Willem van der Voet is privaatrechtelijk- en staats- en bestuursrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en is als jurist onder andere werkzaam geweest bij het Juridisch Loket, de FNV, de Raad voor Rechtsbijstand en als Sociaal Raadsman bij het Bureau Sociaal Raadslieden. Willem van der Voet voert een algemene praktijk, met bijzondere aandacht voor het arbeidsrecht, ambtenarenrecht, sociale zekerheidsrecht, strafrecht, vreemdelingenrecht, huurrecht, en het algemene familierecht (OTS, namenrecht, omgangsregelingen, e.d.). Willem van der Voet is lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland (VSAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht, en de Vereniging Ambtenaar & Recht.
vandervoet@advocatendelft.nl

Bahar Manawi

Bahar Manawi is fiscaalrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is als advocaat/fiscalist een aantal jaren werkzaam geweest bij een middengroot advocatenkantoor te Utrecht. Bahar Manawi richt zich thans op het vreemdelingenrecht, het sociale zekerheidsrecht en personen- en familierecht. Ze is (bestuurs)lid van verschillende maatschappelijke verenigingen en richt zich in het bijzonder op mensen die zijn aangewezen op gesubsidieerde rechtsbijstand. Bahar Manawi heeft speciale aandacht voor de Afghaanse gemeenschap in Nederland.
manawi@advocatendelft.nl

Daan Hu

Daan Hu

Daan Hu heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot specialist op het terrein van het gebruik van recreatiewoningen en snippergroen (stukjes gemeentegrond grenzend aan huis of tuin). Hij heeft gewerkt voor diverse gemeenten. Ook heeft hij bestuurs- en commissie ervaring bij diverse verenigingen. Zo is hij jarenlang actief geweest voor een middelgrote rechtswinkel. Daarnaast is hij vanuit zijn rijke ervaring als horecaondernemer goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de horecabranche. Daan Hu voert een algemene praktijk, met een focus op bestuursrecht, vreemdelingenrecht, aansprakelijkheidsrecht, consumentenzaken, vastgoed/huurrecht en arbeidsrecht. Daan Hu is bestuurslid van Zorgcoöperatie Wijzelf Delft en commissielid van de Activiteitencommissie (ACCO) van de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden. Daan Hu heeft ook een 'China Practice'.

胡宏丹 • 专业律师

熟悉中荷餐飲業,擁有社會衛生,過敏原,HACCP執照 有律師執照。可以說普通話,溫州話、文成話和麗水話
移民_(包括可以申請IND居留)
責任和賠償
房地產和租賃
貿易和商業
餐飲業
政府
勞工
華人出身,也是資深餐飲從業者
熟悉各類餐飲,勞工類法律事宜,在土地爭端等方面也有眾多獲勝案例

Toon informatie in het Chinees
Verberg informatie in het Chinees

hu@advocatendelft.nl

Receptie

Voor onze cliënten zijn Gerda de Winter en Monique van der Marel het eerste aanspreekpunt. Beiden zijn al geruime tijd werkzaam voor ons kantoor. Goed gehumeurd staan zij onze cliënten professioneel te woord aan de telefoon en de receptie.
info@advocatendelft.nl

Administratie

De financiële administratie wordt verzorgd door Ita Paat.
secrlagerweij@advocatendelft.nl
Mr. Van Zundert wordt bijgestaan door Sahaar Abdullahpour Tarakemeh. Bijzonder is dat Sahaar vloeiend Farsi spreekt en zodoende een belangrijke schakel is in de ondersteuning van de asielrechtpraktijk voor Iraanse asielzoekers van ons kantoor. Veel cliënten weten haar feilloos te vinden.
secrzundert@advocatendelft.nl